juni, 2024

ActiviteitWorkshop14:00 - 16:30(GMT+02:00) 09jun14:0016:30Zachte Yoga voor VerliesWorkshop door Anniek Gelissen

Info

Het verlies van een dierbare is een deel van je leven. Het rouwen en ervaren van verlies kan oncomfortabel zijn. Het put je fysiek en mentaal uit en overspoelt je met grote golven van emoties. In deze yogaworkshop gaan we vanuit zachtheid en vertrouwen aan de slag, zodat we vanuit onze yin kant met bewuste aandacht en nieuwsgierigheid voorzichtig weer ons hart openen. Vaak wordt rouw en verlies vanuit een cognitief perspectief benaderd terwijl wij mensen zoveel meer zijn dan ons denken. Verlies uit zich fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Als je behoefte hebt om voelend contact te maken met jouw verlies ben je meer dan welkom! We oefenen met aanwezig te zijn in het hier en nu, stil te staan bij ons verlies en er ruimte aan te geven. Eren dat wat er ooit was en wie we zijn (geworden) zonder die persoon of datgene.

Met behulp van mindful – en yin yoga, zachtheid en bewuste aandacht, vinden we samen een manier om onze geest tot rust te brengen en te luisteren naar wat er diep van binnen speelt. We staan stil bij wat ons lichaam, ons hart en onze emoties te vertellen hebben. Hierdoor herinneren we onszelf delen in ons die al heel zijn, zelfs als ons hart gebroken lijkt.

Tijdstip

9 juni 2024 14:00 - 16:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €49,50 incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 13.30 uur
  • Starttijd: 14.00 uur
  • Eindtijd: 16.30 uur
  • Locatie: In de Luwte
  • Door wie: Anniek Gelissen
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Anniek Gelissen
Anniek Gelissen is eigenaar van De Rustclub een (gratis) online yoga en rust studio. Anniek startte met De Rustclub vanuit een verlangen om meer zachtheid, tijd en aandacht te brengen in een gehaaste wereld waarin iedereen altijd maar aan lijkt te staan. Zij richt zich op mensen die op zoek zijn naar meer rust, leven in een ander tempo en die vanuit zachtheid pijnlijke levensgebeurtenissen willen doorleven, voelen en dragen.

 

In 2013 verloor Anniek haar moeder en in 2023 haar zoontje. Het beoefenen van yoga is voor haar een waardevolle manier om te blijven voelen en bij zichzelf in te checken.

Scroll naar boven