oktober, 2024

ActiviteitLezing20:00 - 21:30(GMT+02:00) 16okt20:0021:30Yogapsychologie voor liefdevol rouwenLEZING DOOR Djilani

Info

Yogapsychologie voor liefdevol rouwen is een lezing voor iedereen. Want bewust of onbewust is er altijd iets dat we verliezen. Tijd, geld, een baan, een huis, een geliefde of misschien wel jezelf. Deze lezing gaat niet over de bekende yogahoudingen, maar juist over hoe de yogapsychologie jou kan ondersteunen in jouw rouwproces. In deze lezing navigeert Djilani je van A naar B. Van het menselijk lijden van dat wat had kunnen zijn naar het leiden van een leven met dat wat is. Hij doet dit aan de hand van de metafoor van de emotionele achtbaan. Of je nu degene bent die hulp verleent bij rouwverwerking of dat jij nu hulp kunt gebruiken omdat je middenin de ervaring van verlies staat; je mag verwachten geïnspireerd naar huis te gaan.

Een kijkje in de yogapsychologie

De pijn van verlies gaat nooit weg. Het is een blijvende indruk (samskara). Maar als je de kans grijpt om juist die momenten in jouw leven te wijden aan zelfonderzoek (svadyaya), kun je nieuwe indrukken opdoen vanuit een plek van concentratie (dharana). Hiermee begint de reis van het verinnerlijken van de ervaring van het verlies (samyama). Djilani zal je er alles over vertellen.

Tijdstip

16 oktober 2024 20:00 - 21:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze lezing zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €29,50 incl. koffie en thee.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.30 uur
  • Starttijd: 20.00 uur
  • Eindtijd: 21.30 uur
  • Locatie: Heizaal
  • Door wie: Djilani & Harufa
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Djilani

Na het verlies van twee kinderen in 2011 vielen Djilani en zijn vrouw Harufa terug op inzichten uit hun expertisegebieden. Voor Harufa zijn dit onder andere psychologie, yin yoga en rouwverwerking. Voor Djilani zijn dit o.a. medische antropologie & sociologie, yogafilosofie en levenskwaliteit. Aan de hand van het begrip ‘zelfzorg’ bewandelden ze na hun verlies samen hun eigen weg. Dit bracht hen onder andere yogapsychologie. Djilani spreekt als deskundige nuchter en met een gezonde dosis zelfspot. In yogapsychologie voor liefdevol rouwen put hij uit zijn eigen ervaring en twintig jaar aan 1-op-1 coaching.

Meer informatie

Meer over Djilani
Scroll naar boven