oktober, 2024

ActiviteitWorkshop19:30 - 22:00(GMT+02:00) 09okt19:3022:00Rouwcirkel: voel de liefde weer stromenWorkshop door Marjolein Burgers

Info

Rouw is een complexe reis. Het is oké om je overweldigd, verloren en boos te voelen. Soms vraag je je misschien zelfs af wie of waar je bent. Maar er is hoop. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Of je nou een zus, broer, vader, moeder of geliefde verloren bent. Voor allemaal geldt: ‘Grief is the price we pay for love’. In deze kleine rouwcirkel (met maximaal 9 anderen) mag je die liefde weer voelen stromen. Is er ruimte om te delen en begrip voor elkaar tijdens deze uitdagende reis. Hier kun je veilig kwetsbaar zijn, ook je tranen zijn welkom.

De natuur leeft volgens een cyclus van sterven en wedergeboorte. Natuurlijke heling begint met het erkennen van je pijn. Na donker komt er altijd weer licht. Net zoals in de natuur zullen de elementen je deze ochtend ondersteunen. Door middel van visualisaties, healings- en ademhalingsoefeningen gaan we het donker en het licht aankijken. Ben jij klaar voor deze stap om de flow van het leven weer te herontdekken?

Het is fijn als je voor deze workshop makkelijk zittende kleding draagt, want we werken op de grond. Ook is het fijn als je zelf een extra dekentje meeneemt.

Tip: Marjolein schreef een prachtig artikel over hoe ademwerk je bij de complexe reis van rouw kan helpen. Je kunt het artikel hier lezen.

Tijdstip

9 oktober 2024 19:30 - 22:00(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €49,50 incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.00 uur
  • Starttijd: 19.30 uur
  • Eindtijd: 22.00 uur
  • Locatie: In de Luwte
  • Door wie: Marjolein Burgers
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Marjolein Burgers
Marjolein Burgers is oprichter van SoulWork Company een collectief van healers, coaches en therapeuten. Sinds 2016 helpt zij mensen met stress- en rouwgerelateerde klachten. Als geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut maakt zij daarbij gebruik van lichaamsgerichte therapie, ademwerk, systemische coaching en mediamieke gaven. Haar eigen ervaringen in het leven, zoals haar burn-out en het verlies van haar vader en zusje aan kanker, hebben haar dieper laten voelen. Marjolein is als geen ander in staat om bij mensen een transformatie in gang te zetten zodat je weer in je autonome kracht komt te staan.

Scroll naar boven