November, 2024

ActiviteitLezing20:00 - 21:30(GMT+01:00) 04nov20:0021:30Rouw: het onbespreekbare bespreekbaar makenLEZING DOOR Babet te Winkel

Info

Babet te Winkel is de oprichter van het rouwplatform Verlieskunst. Ze is gespecialiseerd in het creëren van nieuwe taal, beelden en rituelen om ruimte te maken voor rouw. Ze laat zich inspireren door de natuur, cycli en de seizoenen, mystiek en oude verhalen. Haar werk krijgt vorm in online cursussen, het rituele Verliesdiner, de kunstinstallatie Verliesmuur en verbindende rouwcirkels. Daarnaast is ze holistisch masseur en lichaamsgericht begeleider bij rouw. Ze debuteerde in november 2023 met haar boek ‘Zien in het Donker’ waarin ze nieuwe rouwtaal maakt.

Tijdstip

4 November 2024 20:00 - 21:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze lezing zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €29,50 incl. koffie en thee.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.30 uur
  • Starttijd: 20.00 uur
  • Eindtijd: 21.30 uur
  • Locatie: Clubhuis in de Villa (begane grond)
  • Door wie: Babet te Winkel
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Babet te Winkel

Als humanistica en lichaamsgericht begeleider bij rouw is Babet te Winkel (1991) oprichter van Verlieskunst en schrijver van het boek
‘Zien in het donker’. Zij is opgeleid aan de Universiteit van Humanistiek om mensen te begeleiden bij zingeving en levensvragen. Op 20-jarige leeftijd verloor Babet haar eigen moeder. Met die ervaring creëerde ze Verlieskunst en helpt zij anderen om meer ruimte te geven aan rouw. Ook geeft zij rouwmassage.

Scroll naar boven