September, 2024

ActiviteitWorkshop10:30 - 12:00(GMT+02:00) 28sep10:3012:00Ontdek jouw ritueel om te helpen loslatenWorkshop door Susanne Duijvestein

Info

Verlies is rouw en rouw is liefde. Wat kunnen rituelen betekenen in het leren omgaan met verlies? En hoe kunnen ze ons helpen in ons rouwproces? Het leven is verbonden met verlieservaringen. Van een scheiding tot het overlijden van een geliefde en van een verhuizing tot burn-out of identiteitscrisis. Rouwactivist en afscheidsdoula Susanne Duijvestein neemt je tijdens deze workshop mee in het landschap van rouw. De diepe dalen en hoogtes die er allebei bij horen.

We leren met rituelen wat het verschil is tussen loslaten en verlies, wat loslaten in de natuur betekent en hoe vanuit verlieservaringen een hernieuwde liefde voor het leven kan ontstaan. Samen onderzoeken we de kracht van rituelen en geef je vorm aan jouw eigen ritueel dat je helpt in jouw proces van loslaten.

Tijdstip

28 September 2024 10:30 - 12:00 x(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €49,50 incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 10.00 uur
  • Starttijd: 10.30 uur
  • Eindtijd: 12.00 uur
  • Locatie: Clubhuis in de Villa (begane grond)
  • Door wie: Susanne Duijvestein
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Susanne Duijvestein
Susanne Duijvestein is rouwactivist, afscheidsdoula en van jongs af aan gefascineerd door de dood en de kringloop van het leven. Sinds 2017 heeft ze een eigen begrafenisonderneming. Susanne is grondlegger van veraarden; een natuurlijk alternatief voor begraven of cremeren waarbij het lichaam composteert tot voedzame aarde en gebruikt kan worden om de biodiversiteit te verrijken. Ook werkt zij aan systeemverandering in de uitvaartwereld waarbij zij op een zachtere, liefdevollere en duurzamere manier stil wil staan bij de dood en het nemen van afscheid. In haar boek Uitvaart in Eigen Hand, op haar website www.bijafscheid en via haar instagram @susannebijafscheid lees en zie je hier nog veel meer over.

Scroll naar boven