oktober, 2024

ActiviteitWorkshop19:30 - 22:00(GMT+02:00) 14okt19:3022:00Mindfulness & CommunicatieWorkshop door Zohair Elabd

Info

Ons ware geluk wordt beïnvloed door de kwaliteit van verbindingen met onszelf en anderen. Mindfulness kan je helpen om die kwaliteit te versterken. Vaak wordt mindulness geassocieerd met meditatie op een kussen om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden. Hoewel dit zeker waar is, is mindfulness veel meer dan dat. Het is een levenshouding die je kunt integreren in jouw dagelijks leven. In deze workshop neemt Zohair Elabd je mee in hoe mindfulness-kwaliteiten van positieve inlvoed kunnen zijn op jouw relaties. Dit doet hij aan de hand van meditatie- en communicatie oefeningen.

Zohair begeleidt je aan de hand van:
– Meditatie: afstemmen op ons natuurlijke communicatiesysteem.
– Mindful communicatie met onszelf: het herkennen van onze eigen grens en hier mindful mee omgaan.
– Het inzetten van mindfulness-kwaliteiten in onze interacties met anderen.

De workshop is onderdeel van de tweeluik ‘Mindfulness op de Hoorneboeg’. Tijdens deze tweede workshop gaan we de diepte in. We staan stil bij het mindful communiceren met onszelf en met de ander. Uiteraard is het ook mogelijk om één van beide workshops te volgen. Met of zonder ervaring ben je van harte welkom!

Tijdstip

14 oktober 2024 19:30 - 22:00(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €49,50 incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.00 uur
  • Starttijd: 19.30 uur
  • Eindtijd: 22.00 uur
  • Locatie: In de Luwte
  • Door wie: Zohair Elabd
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Zohair Elabd
Zohair Elabd is mindfulnesstrainer. Mindfulness helpt hem om beter om te gaan met de hectiek van alledag en simpelweg gelukkiger te zijn. Het delen van deze vaardigheid met jou is zijn belangrijkste drijfveer. Zelf ontdekte Zohair de kracht van mindfulness in een periode van stress. Met behulp van mindfulness is hij bewuster, gelukkiger en met meer compassie in het leven gaan staan. Zohair is gecertificeerd mindfulness trainer (MBSR/MBCT, cat.1), opleider en supervisor.

Meer informatie

Meer over Zohair Elabd
Scroll naar boven