September, 2024

ActiviteitWorkshop19:30 - 22:00(GMT+02:00) 12sep19:3022:00Leer poëzie schrijven om je beter te voelenWORKSHOP DRIELUIK DOOR JESSE LAPORT

Info

Zowel op het gebied van mentale gezondheid, als poëzie, heeft podiumdichter Jesse Laport de nodige meters gemaakt. Als combinatie hiervan bracht hij vorig jaar de bundel ‘In Het Ergste Geval Komt Alles Goed’ uit. Een boek vol gedichten, quotes, affirmaties, epigrammen, rijm, mantra’s en aforismen die hem hebben geholpen in zijn zoektocht naar beter.

Tijdens drie opeenvolgende avondworkshops (op 12, 19 en 26 september) ga je samen met Jesse Laport aan de slag met teksten, mantra’s, affirmaties of korte gedichten die helpen om je beter te voelen en de spannende dingen uit het leven een plekje te geven. Tijdens deze drie avonden leert Jesse Laport je de kneepjes van het vak, en de technieken die je zou kunnen inzetten bij zowel schrijven als voordragen.

Tijdstip

12 September 2024 19:30 - 22:00(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshops zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Dit is een drieluik, met 3 avondworkshops.

Meedoen kost €148,50 incl. koffie en thee.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.00 uur
  • Starttijd: 19.30 uur
  • Eindtijd: 22.00 uur
  • Locatie: Laten we je nog even weten
  • Door wie: Jesse Laport
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Jesse Laport
Podiumpoëet Laport is een hele mond vol, waaronder: gediplomeerd schrijver, artiest, dichter, docent, muzikant, acteur, redacteur, voice-over, copywriter, curator, organisator en presentator. Jesse Laport combineert zijn theaterachtergrond, entertainment en experimenteel metrum in zijn performance. Met lachen, huilen, en liever nog denken, zorgt Jesse met scherpe humor en kritische reflecties voor een onvergetelijke indruk.

Meer informatie

Meer over Bram Bakker
Scroll naar boven