juni, 2024

ActiviteitWorkshop10:00 - 12:00(GMT+02:00) 09jun10:0012:00Lichter Moederschap is Het Nieuwe MoederschapWorkshop door Ernestine Numan

Info

Heb je als moeder het idee dat je niet altijd genoeg kunt betekenen omdat je en die fijne mama, hardwerkende werknemer of ondernemer, gezellige vriendin, leuke partner en dochter wilt zijn? Wil je ook graag meer ruimte creëren voor rust, reflectie en zonder ‘momguilt’ voor jezelf kunnen zorgen? Dan is de mini-retreat ‘De Nieuwe Moeder’ een mooi cadeau aan jezelf! De Hoorneboeg organiseert samen met Ernestine Numan deze fijne ochtend waarin jij even alleen bij jezelf hoeft stil te staan. Een moment waarna je met meer rust, flow en voldoening al je verschillende rollen als moeder kunt combineren. Het hoeft niet beter, het mag wel lichter.

In een samenleving waarin het leven druk is en de parental burn-out steeds vaker voorkomt, is het belangrijk om juist niet minder maar vaker stil te staan bij wat je zelf als moeder nodig hebt. Want hoe lichter wij moeders leven, hoe groter onze positieve impact is op het welzijn van volgende generaties.

Door middel van meditatie, adem-en energiewerk, een stiltewandeling en heartful schrijven, voel je ontspanning, vertrouwen en een diepere verbinding met jezelf en je kind. Je ervaart dat alles wat nodig is om lichter te leven al dichtbij is; het zit namelijk in jou. Als je wilt, is er ook ruimte om te delen in een cirkel van gelijkgestemde vrouwen.

Tijdstip

9 juni 2024 10:00 - 12:00(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €49,50 incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 09.30 uur
  • Starttijd: 10.00 uur
  • Eindtijd: 12.00 uur
  • Locatie: In de luwte
  • Door wie: Ernestine Numan
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Ernestine Numan

Sinds 2008 begeleidt Ernestine Numan vrouwen in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Dit doet zij als meditatiebegeleider, coach en auteur. Haar specialiteit is hart-meditatie. Ernestine is auteur van het boek ‘De Nieuwe Moeder’ (een retreat in boek-vorm) en het card deck ‘The Art of Flow’. Een aantal van haar columns zijn ook te lezen op happinez.nl.

Scroll naar boven