September, 2024

ActiviteitWorkshop19:30 - 22:00(GMT+02:00) 30sep19:3022:00Kennismaking met MindfulnessWorkshop door Zohair Elabd

Info

Wil je je meer focussen op het heden en je minder zorgen maken over het verleden of de toekomst? Mindfulness kan daarbij helpen. Mindfulnesstrainer Zohair Elabd laat je tijdens deze workshop kennismaken met mindfulness: wat is het, wat is het niet en hoe kan mindfulness ons helpen in het dagelijks leven?

Zohair laat je de kracht van mindfulness aan den lijve ervaren zodat je ook echt voelt wat het voor je kan doen. Met mindfulness focus je op wat je denkt en voelt zonder erover te oordelen of dit te willen veranderen. Ook geeft Zohair je tools in handen zodat je hier thuis mee aan de slag kunt.

“Practicing mindfulness meditation is taking a break from our struggle to survive. Instead of leaning toward our future plans or burdening ourselves with worries from the past, we can simply sit down and relax in the present moment. This is how the power of mindful presence dawns. Mindfulness meditation is more of an un-training than trying to do something new. Meditation tunes us in to the flow of our natural communication system.”
– Susan Gillis Chapman –

De workshop is onderdeel van de tweeluik ‘Mindfulness op de Hoorneboeg’. Deze eerste workshop vormt een ideaal startpunt om met mindfulness aan de slag te gaan. Uiteraard is het ook mogelijk om één van beide workshops te volgen. Met of zonder ervaring ben je van harte welkom!

Tijdstip

30 September 2024 19:30 - 22:00(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €49,50 incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.00 uur
  • Starttijd: 19.30 uur
  • Eindtijd: 22.00 uur
  • Locatie: In de Luwte
  • Door wie: Zohair Elabd
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Zohair Elabd
Zohair Elabd is mindfulnesstrainer. Mindfulness helpt hem om beter om te gaan met de hectiek van alledag en simpelweg gelukkiger te zijn. Het delen van deze vaardigheid met jou is zijn belangrijkste drijfveer. Zelf ontdekte Zohair de kracht van mindfulness in een periode van stress. Met behulp van mindfulness is hij bewuster, gelukkiger en met meer compassie in het leven gaan staan. Zohair is gecertificeerd mindfulness trainer (MBSR/MBCT, cat.1), opleider en supervisor.

Meer informatie

Meer over Zohair Elabd
Scroll naar boven