December, 2024

ActiviteitWorkshop10:00 - 12:30(GMT+01:00) 20dec10:0012:30Uitgeblust: ontsteek je innerlijke vuurWorkshop door Marjolein Burgers

Info

Je bent weer aan het opbouwen na een (lange) periode van uitgeblust te zijn. Het vlammetje mag weer aangaan, maar je weet even zelf niet hoe je dat kunt ontsteken. Je voelt dat het tijd is om je energie en kracht weer op te bouwen en te ontdekken wie je dan nu bent. Het is tijd voor die nieuwe start, een nieuw begin. SoulWork Empowerment richt zich op de start van deze reis. Een reis naar het durven luisteren naar je gevoel en (weer) geloven in je eigen krachtige lichaam. Alleen al door je te verbinden met gelijkgestemden die in dezelfde fase zitten kun je dit weer voelen.

Net zoals in de natuur zullen daarnaast de elementen je deze ochtend ondersteunen. Door middel van visualisaties, healings en ademhalingsoefeningen zul je een eerste glimp van deze nieuwe versie van jezelf ontmoeten en mee kunnen in jouw verdere reis. Wij leren je (weer) te vertrouwen op de ervaringen van het lichaam waardoor hoofd, hart en ziel samenkomen. Ga je mee op deze innerlijke reis naar jouw vuur?

Contra-indicaties: Met een hoge bloeddruk, epilepsie, gebruik van antipsychotica, geestelijke gezondheidsproblemen en hart- en vaatziekten is het helaas niet mogelijk om mee te doen. Trek makkelijk zittende kleding aan want we werken op de grond. Ook een extra dekentje is fijn om bij de hand te hebben.

Tijdstip

20 December 2024 10:00 - 12:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €49,50 incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 09.30 uur
  • Starttijd: 10.00 uur
  • Eindtijd: 12.30 uur
  • Locatie: In de Luwte
  • Door wie: Marjolein Burgers
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Marjolein Burgers
Marjolein Burgers is oprichter van SoulWork Company een collectief van healers, coaches en therapeuten. Sinds 2016 helpt zij mensen met stress- en rouwgerelateerde klachten. Als geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut maakt zij daarbij gebruik van lichaamsgerichte therapie, ademwerk, systemische coaching en mediamieke gaven. Haar eigen ervaringen in het leven, zoals haar burn-out en het verlies van haar vader en zusje aan kanker, hebben haar dieper laten voelen. Marjolein is als geen ander in staat om bij mensen een transformatie in gang te zetten zodat je weer in je autonome kracht komt te staan.

Scroll naar boven