November, 2024

ActiviteitWorkshop19:30 - 21:30(GMT+01:00) 07nov19:3021:30Ademwerk en meditatie om vanuit je hart te levenWorkshop door Ernestine Numan

Info

In dit mini-retreat speelt hartcoherentie een grote rol. Door middel van ademwerk, meditatie en visualisatie ervaar je dé manier om in alle situaties en op ieder moment vanuit je hart te leven. Om je innerlijke wijsheid, rust en richting te voelen. Ernestine creëert een bijzonder fijne sfeer voor rust en reflectie en deelt tegelijkertijd concrete tools om ontspanning en gevoelens van (zelf)compassie, (zelf)waardering en geluk ook na het mini-retreat weer terug te vinden.

We beginnen met yoga nidra om diepe ontspanning op te zoeken. Hierna kun je met behulp van meditatie, adem-en energiewerk, en heartful schrijven helemaal tot jezelf te komen. Ter afsluiting biedt Ernestine iedereen een mini Energy Treat (een vorm van energy healing) terwijl je lekker ligt in de eindontspanning.

Tijdstip

7 November 2024 19:30 - 21:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €49,50 incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.15 uur
  • Starttijd: 19.30 uur
  • Eindtijd: 21.30 uur
  • Locatie: In de Luwte
  • Door wie: Ernestine Numan
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Ernestine Numan

Sinds 2008 begeleidt Ernestine Numan vrouwen in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Dit doet zij als meditatiebegeleider, coach en auteur. Haar specialiteit is hart-meditatie. Ernestine is auteur van het boek ‘De Nieuwe Moeder’ (een retreat in boek-vorm) en het card deck ‘The Art of Flow’. Een aantal van haar columns zijn ook te lezen op happinez.nl.

Scroll naar boven