mei, 2024

ActiviteitLezing,Uitgelicht20:00 - 21:30(GMT+02:00) 23mei20:0021:30UIT DE SCHADUW: DOCU & IN GESPREK MET DE MAKERSDOCU & GESPREK DOOR HANNA VERBOOM

Info

Waarom worstelen zoveel Nederlanders met hun mentale gezondheid? En waarom is dit nog steeds een taboe?

Cinetree-founder Hanna Verboom besloot middels de documentaire ‘Uit de schaduw’ haar eigen verhaal te vertellen, om anderen te motiveren ook hun ervaring te delen en zo meer openheid te creëren.

Wat begon als een kleine documentaire is inmiddels geëvolueerd tot een groeiende beweging. In het vervolg “Samen uit de schaduw” gaat Hanna samen met haar broertje Juda op zoek naar antwoorden. Ze komen tot één conclusie: “Mensen hebben mensen nodig.”

Op donderdagavond 23 mei kijken we samen naar de documentaire Uit de Schaduw en opent Hanna Verboom het gesprek over (het taboe op) psychische variaties. Hoe helpen we elkaar? Wat is nodig om het taboe te doorbreken? En hoe zorgen we ervoor dat iedereen zich gezien en gehoord voelt?

Tijdstip

23 mei 2024 20:00 - 21:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze lezing zijn? Je bent meer dan welkom.
Een kaartje kost €29,50 incl. koffie en thee.

 

Eet je vooraf gezellig een hapje mee? 
Een kaartje mét diner bij restaurant Bij de Tuinman kost €54,50 excl. de drankjes.
Het diner bestaat uit een klein hapje vooraf en een overheerlijke Tuinmansdaghap.
Je kunt vanaf 18.00 uur aanschuiven. Om 18.30 wordt het diner geserveerd.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.30 uur
  • Starttijd: 20.00 uur
  • Eindtijd: 21.30 uur
  • Locatie: Heizaal
  • Door wie: Hanna Verboom
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Hanna Verboom

Hanna Verboom is actrice, filmmaker en oprichter van Cinetree: het online filmplatform met een maandelijkse selectie films die je langer bijblijven dan dat ze duren. In 2021 bracht Hanna de documentaire Uit de Schaduw uit, waarin ze openlijk vertelt over haar psychische variatie. In het vervolg Samen uit de Schaduw (2023) gaat ze samen met haar broertje Juda op zoek naar antwoorden. Met deze documentaires vraagt Hanna, samen met haar stichting Get it done, aandacht voor het taboe op psychische variaties.

Scroll naar boven