September, 2024

ActiviteitLezing19:30 - 21:30(GMT+02:00) 12sep19:3021:30Breng je energie in balansLEZING DOOR Marjolein Berendsen

Info

Lekt jouw energie snel weg en ben je gevoelig voor de energie van andere mensen? Wil je jouw energielevel juist op peil houden? Tijdens de lezing van Marjolein Berendsen ontdek je hoe jouw fysieke gezondheid, gedachten en emoties van invloed zijn op hoeveel energie jij hebt. Ook leer je te herkennen wat jou energie geeft en wat juist energie kost.

Marjolein vertelt je graag over de werking van energie in je lichaam en het verband tussen lichaam, geest en ziel. Als holistisch expert geeft zij waardevolle tips en tools om jouw energie te beschermen, je beter in balans te voelen en jouw eigen intuïtie te versterken.

Deze lezing past bij jou wanneer je:
– Gevoelig bent voor prikkels en de energie van anderen;
– Vaak laag in je energie zit;
– Merkt dat je energie opeens weglekt;
– Hooggevoelig bent en;
– Meer wilt vertrouwen op jouw eigen intuïtie.

Tijdstip

12 September 2024 19:30 - 21:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze lezing zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €29,50 incl. koffie en thee.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.00 uur
  • Starttijd: 19.30 uur
  • Eindtijd: 21.30 uur
  • Locatie: Heizaal
  • Door wie: Marjolein Berendsen
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Marjolein Berendsen

Marjolein Berendsen is Holistisch expert, Reiki Master, spreker en auteur. Zij is bekend van de podcast Holistisch Leven en de bestseller Holistisch Leven – Moeiteloos gelukkig. Marjolein is oprichter van ZoMa Opleidingen een opleidingsinstituut gericht op holistische opleidingen en intuïtieve ontwikkeling. Bij ZoMa Opleidingen kun je onder andere terecht voor opleidingen tot Reiki Master, Holistisch Therapeut/Coach en Spiritueel Coach.

Scroll naar boven