mei, 2024

ActiviteitLezing,Uitgelicht20:00 - 21:30(GMT+02:00) 20mei20:0021:30DE FONTEIN & MENTALE GEZONDHEIDLEZING DOOR ELS VAN STEIJN

Info

Als mens ben je veel meer verbonden met je familiesysteem van herkomst dan je je kunt indenken. Al het onverwerkte en onaangekekene door voorgaande generaties wordt doorgegeven naar de volgende generaties. Met je hoofd kun je bepaalde dynamieken en patronen in je leven vaak duiden, wat jouw verklaring is waarom je je zo voelt als je je voelt. Tijdens een familieopstelling, dat is een manier om in de diepte van een systeem te kijken wat er speelt, blijkt vaak dat het patroon anders is dan je had gedacht. Juist dit onderliggende systemische patroon, kan een effect hebben op mentale gezondheid.  

Systemische belasting, traumatische gebeurtenissen en overlevingsmechanismen kunnen ervoor zorgen dat de kwaliteit van leven minder hoog is dan je zou wensen, zowel voor jezelf als een ander. Dit kan zich zowel lichamelijk, geestelijk als in variaties uiten. Hoe kan het systemische perspectief mogelijk behulpzaam zijn om mentaal fit en veerkrachtig te zijn? En hoe kun je in je kracht blijven staan als het een dierbare persoon in je omgeving het niet goed gaat. Hier gaat Els van Steijn het over hebben tijdens haar lezing, aan de hand van de metafoor van ‘De fontein’.

Tijdstip

20 mei 2024 20:00 - 21:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze lezing zijn? Je bent meer dan welkom.
Een kaartje kost €29,50 incl. koffie en thee.

 

Eet je vooraf gezellig een hapje mee? 
Een kaartje mét diner bij restaurant Bij de Tuinman kost €54,50 excl. de drankjes.
Het diner bestaat uit een klein hapje vooraf en een overheerlijke Tuinmansdaghap.
Je kunt vanaf 18.00 uur aanschuiven. Om 18.30 wordt het diner geserveerd.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.30 uur
  • Starttijd: 20.00 uur
  • Eindtijd: 21.30 uur
  • Locatie: Heizaal
  • Door wie: Els van Steijn
  • Taal: Nederlands

Heb je een ticket inclusief diner gekocht? Dan ben je vanaf 18.00 uur welkom bij restaurant Bij de Tuinman. Om 18.30 uur wordt het diner geserveerd.

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Els van Steijn

Els van Steijn is teamtrainer, coach, opsteller en auteur. Ze heeft honderden cliënten en opdrachtgevers begeleid in hun persoonlijke en professionele groei. Haar boeken ‘De fontein, vind je plek’ en ‘De fontein, maak wijze keuzes’ bieden houvast en zijn een eyeopener voor velen.

Meer informatie

Meer over Els van Steijn
Scroll naar boven