September, 2024

ActiviteitLezing20:00 - 21:30(GMT+02:00) 19sep20:0021:30De Fontein en rouwLEZING DOOR Sietske Banda

Info

Rouw hoort bij het leven. Veel mensen beseffen niet dat onvoldoende genomen rouw veel systemische invloed heeft en zelfs kan doorwerken in volgende generaties. Rouw kan van alles omvatten, zoals het verlies van een dierbare, ongewenst kinderloos zijn of het verlies van een huis of een bedrijf. In deze lezing gaan we dieper in op de systemische aspecten van rouw en krijg je handreikingen voor het omgaan met primaire emoties die onlosmakelijk verbonden zijn bij het nemen van afscheid en verlies. Ook staan we stil bij hoe je jezelf kunt helen zodat je weer door kan gaan en je leven weer volledig kan leven, zodat je niet op de waakvlam gaat staan. Je hebt rouw van jezelf en de rouw van anderen en zowel een individueel als gezamenlijk rouwproces. Hoe kan je daarmee omgaan? De kunst om het jezelf goed te laten gaan terwijl het niet altijd goed gaat met degene die je dierbaar is en in een rouwproces zit.

Tijdstip

19 September 2024 20:00 - 21:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze lezing zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €29,50 incl. koffie en thee.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.30 uur
  • Starttijd: 20.00 uur
  • Eindtijd: 21.30 uur
  • Locatie: Heizaal
  • Door wie: Sietske Banda
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Sietske Banda

Wat is er mooier dan de nieuwe generatie minder belast door het leven te laten gaan? Door haar eigen lot heeft Sietske (1984) haar missie gevonden in het begeleiden van kinderen om hun eigen plek te vinden in het familiesysteem. Ouders bewuster maken van de trekkracht die kinderen voelen om voor hun ouders te zorgen is daar onlosmakelijk mee verbonden. Door jong weduwe te worden en al tijdens haar zwangerschap alleen de zorg voor haar zoon te dragen, heeft Sietske zelf ervaren hoe snel een kind kan opstijgen om voor een ouder te gaan zorgen. De kracht van een familieopstelling kan helpen om een kind weer op zijn of haar eigen plek te laten landen en daarmee zijn of haar eigen leven te leven.

Meer informatie

Meer over De Fontein
Scroll naar boven