juli, 2024

ActiviteitWorkshop10:00 - 12:30(GMT+02:00) 10jul10:0012:30Burnout: leer luisteren naar je lijf en Kalmeer je zenuwstelselWorkshop door Marjolein Burgers

Info

Vrijwel iedereen die te maken krijgt met een burn-out denkt: dit overkomt mij toch niet?! Het accepteren van je burn-out is stap één, vanuit daar kun je weer verdere stappen zetten.

Wil jij je energieker voelen en leren luisteren naar de signalen van je lichaam? Met de kracht van jouw adem en met behulp van de elementen kijkt Marjolein Burgers met jou wat jou niet langer dient en je los mag laten. Je krijgt tijdens deze workshop inzicht in jouw adempatroon en aan de hand van visualisaties en healings ervaar je wat de elementen voor jou kunnen betekenen. Dit is de start van een reis terug naar jouw essentie!

Trek makkelijk zittende kleding aan want we werken op de grond. Ook een extra dekentje is fijn om bij de hand te hebben.

Tijdstip

10 juli 2024 10:00 - 12:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €49,50 incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 09.30 uur
  • Starttijd: 10.00 uur
  • Eindtijd: 12.30 uur
  • Locatie: In de Luwte
  • Door wie: Marjolein Burgers
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Marjolein Burgers
Marjolein Burgers is oprichter van SoulWork Company een collectief van healers, coaches en therapeuten. Sinds 2016 helpt zij mensen met stress- en rouwgerelateerde klachten. Als geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut maakt zij daarbij gebruik van lichaamsgerichte therapie, ademwerk, systemische coaching en mediamieke gaven. Haar eigen ervaringen in het leven, zoals haar burn-out en het verlies van haar vader en zusje aan kanker, hebben haar dieper laten voelen. Marjolein is als geen ander in staat om bij mensen een transformatie in gang te zetten zodat je weer in je autonome kracht komt te staan.

Scroll naar boven