September, 2024

ActiviteitWorkshop13:00 - 15:30(GMT+02:00) 15sep13:0015:30Buitenpsychologie: ontdek de impact van buiten zijnWorkshop door Maaike Zuidgeest

Info

Ga je mee buitenspelen? Ontdek de vele voordelen van buiten zijn. De natuur geeft direct een positief effect op je stemming, je lijf, je concentratie en hoe je slaapt. Tijdens de workshop “Buitenpsychologie: ontdek de impact van buiten zijn” neem je een duik in de buitenpsychologie. We zíjn allemaal natuur. Soms vergeten we dat. In deze workshop leer je meer over de positieve impact en ervaar je de kracht van buiten zijn. Je ontdekt hoe je de natuur actief in kunt zetten om afstand te nemen van een piekerend brein, om te kunnen gaan met wat je ervaart en jezelf te verbinden met wat voor jou van waarde is. Ga jij lekker mee naar buiten? Je bent meer dan welkom!

Tijdstip

15 September 2024 13:00 - 15:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €49,50 incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 12.30 uur
  • Starttijd: 13.00 uur
  • Eindtijd: 15.30 uur
  • Locatie: De Veranda
  • Door wie: Maaike Zuidgeest
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Maaike Zuidgeest
Maaike Zuidgeest is buitenpsycholoog en het gezicht achter Mind My Nature: een praktijk voor buitenpsychologie. Als EMDR therapeut ondersteunt zij (jong)volwassenen bij angst, stress en trauma. Ze werkt daarbij ín en mét de natuur. Ook inspireert en traint zij andere professionals die willen leren werken met de natuur. Mind My Nature ondersteunt de beweging naar een groene GGZ, vol maatwerk, zelfzorg en aandacht voor de mens.

Scroll naar boven