September, 2024

ActiviteitWorkshop10:00 - 12:30(GMT+02:00) 27sep10:0012:30BOSBADEN & NATUURVERBINDINGWORKSHOP DOOR EEFJE LUDWIG

Info

In deze workshop bosbaden & natuurverbinding leer je waarom bosbaden goed is voor je mentale welzijn en hoe je het doet. We gaan het vooral ervaren…

Tijdstip

27 September 2024 10:00 - 12:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €35,- incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 9.30 uur
  • Starttijd: 10.00 uur
  • Eindtijd: 12.30 uur
  • Locatie: Veranda
  • Door wie: Eefje Ludwig
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Eefje Ludwig (The Forest Bathing Circle)
The Forest Bathing Circle gelooft dat een band met de natuur een van de meest wenselijke en waardevolle relaties is die je als mens kan hebben. Het is een relatie die goed is voor jou en goed is voor de natuur. Voor jou is je relatie en verbondenheid met de natuur een bron van geluk, welzijn en gezondheid. Voor de natuur is deze relatie ook van belang omdat verbondenheid met de natuur je motiveert om te zorgen voor de natuur. Waar je van houdt, daar geef je liefde aan en zorg je voor. The Forest Bathing Circle helpt je te vertragen, want verbondenheid met de natuur gaat over kwaliteit en niet over kwantiteit. Het gaat erom hoe je jouw tijd in de natuur doorbrengt en invult.

Scroll naar boven