November, 2024

ActiviteitLezing19:30 - 21:30(GMT+01:00) 27nov19:3021:30TRAUMA's DIE NIET VAN JOU ZIJNLEZING DOOR BRAM BAKKER

Info

Dat traumatische gebeurtenissen in ons leven kunnen resulteren in mentale problemen is inmiddels vrij algemeen bekend. De meeste mensen hebben inmiddels een beeld bij begrippen als PTSS.

Dat ook de traumatische ervaringen van (groot)ouders van invloed zijn op ons emotionele welbevinden is nog nauwelijks bekend. Transgenerationeel trauma heet dat, en de jonge wetenschap van de epigenetica hangt hier nauw mee samen. De vraag is wat hier aan te doen valt, hoe we hierin kunnen helen. Daarover gaat deze lezing.

Tijdstip

27 November 2024 19:30 - 21:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €29,50 incl. koffie en thee.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.00 uur
  • Starttijd: 19.30 uur
  • Eindtijd: 21.30 uur
  • Locatie: Heizaal
  • Door wie: Bram Bakker
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Bram Bakker
Bram Bakker was psychiater, totdat zijn gevoel hem dwong die titel achter zich te laten. De vormvereisten waren zijn beroepsuitoefening te veel gaan beperken, terwijl ook het gehanteerde hersenziektemodel hem niet meer paste. Bram werkt liever aan het herstellen of verbeteren van de gezonde balans in het leven van zijn klanten. Daarnaast schrijft hij boeken en columns en staat hij in het theater met zijn zoon Fimme, die cabaretier is. Hun programma ‘Ben je bezopen?’ (dat gaat over verslaving en de vader-zoon-relatie) werd lovend ontvangen en trekt volle zalen. Bram is de initiatiefnemer achter de Balanskliniek, een platform voor een ander soort gezondheidszorg

Meer informatie

Meer over Bram Bakker
Scroll naar boven