December, 2024

ActiviteitWorkshop19:30 - 22:00(GMT+01:00) 11dec19:3022:00Rouw: Schrijven vanuit je lichaamWORKSHOP DOOR Babet te Winkel

Info

Precies de juiste woorden vinden. Dat je voelt ‘Ja, dit klopt. Zo is het precies’. Wanneer je woorden laat opborrelen uit je lijf, vanuit de plek van rouw, gebeurt er vaak iets bijzonders. Er ontstaat een ervaringstaal, een rouwtaal. Soms volgt er een zucht, of een gevoel van opluchting.

In de rouwworkshop ‘Schrijven vanuit je lichaam’ neemt Babet je mee op een reis door jouw seizoenen van rouw. Met behulp van oefeningen ga je bewegen en contact maken met je lichaam. Vanuit dat contact met je lichaam, stap je in de schrijfstroom. Laat je verrassen door de beelden en woorden die dan uit jouw pen komen.

Deze rouwworkshop is voor jou als je ruimte wil maken voor je rouw, wil schrijven over je verlies, meer contact wil maken met je lichaam en nieuwsgierig bent naar wat er te ontdekken is. Het is een combinatie van lichaamswerk en schrijfoefeningen. Niet alleen voor rouw na de dood, maar alle verliezen zijn welkom.

Tijdstip

11 December 2024 19:30 - 22:00(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €49,50 incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.15 uur
  • Starttijd: 19.30 uur
  • Eindtijd: 22.00 uur
  • Locatie: In de Luwte
  • Door wie: Babet te Winkel
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Babet te Winkel

Als humanistica en lichaamsgericht begeleider bij rouw is Babet te Winkel (1991) oprichter van Verlieskunst en schrijver van het boek
‘Zien in het donker’. Zij is opgeleid aan de Universiteit van Humanistiek om mensen te begeleiden bij zingeving en levensvragen. Op 20-jarige leeftijd verloor Babet haar eigen moeder. Met die ervaring creëerde ze Verlieskunst en helpt zij anderen om meer ruimte te geven aan rouw. Ook geeft zij rouwmassage.

Scroll naar boven