mei, 2024

ActiviteitLezing,Uitgelicht20:00 - 21:30(GMT+02:00) 21mei20:0021:30MEELOPEN MET ALZHEIMERLEZING DOOR PIET WEISFELT

Info

De partner in leven en werk van Piet Weisfelt werd 6 jaar geleden gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer. Zij overleed in augustus 2023 aan deze ziekte.

Na de diagnose besloten Piet en zijn partner hun levensreis zo lang mogelijk samen voort te zetten. Dit is hen, op de laatste twee weken na, gelukt. Deze gezamenlijke reis heeft Piet veel geleerd, niet alleen over het verloop van het ziekteproces, maar vooral ook over zijn persoonlijke leerproces.

Piet: “Er is veel over alzheimer geschreven, er zijn films en documentaires over gemaakt, vaak van hoge kwaliteit die een goed beeld geven van wat de ziekte met zich meebrengt. Wat ik tot nog toe gemist heb is wat de plek van de mantelzorger is, hoe de mantelzorger in die periode voor zichzelf zorgt. Voor mij betekende deze rol een intense leerschool over de eigen belevingswereld in deze periode. De eigen gedachten en gevoelswereld komt op zijn kop te staan. Ik hoop dat mijn ervaring voor lotgenoten een steuntje in de rug kan zijn.”

Tijdstip

21 mei 2024 20:00 - 21:30(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze lezing zijn? Je bent meer dan welkom.
Een kaartje kost €29,50 incl. koffie en thee.

 

Eet je vooraf gezellig een hapje mee? 
Een kaartje mét diner bij restaurant Bij de Tuinman kost €54,50 excl. de drankjes.
Het diner bestaat uit een klein hapje vooraf en een overheerlijke Tuinmansdaghap.
Je kunt vanaf 18.00 uur aanschuiven. Om 18.30 wordt het diner geserveerd.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.30 uur
  • Starttijd: 20.00 uur
  • Eindtijd: 21.30 uur
  • Locatie: Heizaal
  • Door wie: Piet Weisfelt
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Piet Weisfelt

Piet Weisfelt (1944) werkt als oprichter en opleider bij Weisfelt. Hij heeft veel ervaring op het gebied van training en begeleiding, zowel van individuen als van groepen en organisaties. Daarnaast heeft hij veel gepubliceerd over het werken met liefdesenergie. Hij leidt mensen op die met mensen werken: hulpverleners, coaches, docenten en geneeskundigen.

Meer informatie

Meer over Piet Weisfelt
Scroll naar boven