November, 2024

ActiviteitWorkshop19:30 - 22:00(GMT+01:00) 11nov19:3022:00Holistisch loskomen van stressWorkshop DOOR Marjolein Berendsen

Info

Ervaar je vaak spanning? Zit je niet lekker in je vel of pieker je veel? Dan kan de workshop ‘Loskomen van stress’ verandering in je leven brengen. Marjolein Berendsen neemt je graag mee in een holistische visie op stress en mentale spanning.

Je leert onder andere:
– Welke invloed stress op je lichaam heeft;
– Wat het verband is tussen jouw gedachten en de spanning die je ervaart;
– Waarom overmatig piekeren vaak wijst op weggestopte emoties.

Met krachtige praktische oefeningen leer je de essentie van jouw eigen stress kennen. Je ontdekt verbanden tussen wat je voelt, denkt en doet en ziet de connectie tussen jouw lichaam, geest en ziel. Na afloop van deze workshop weet je wat jou energie geeft en energie kost. Je krijgt de tools in handen om mentale rust te vinden, jouw energie te beschermen en je hart te volgen.

Tijdstip

11 November 2024 19:30 - 22:00(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje kost €49,50 incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19.00 uur
  • Starttijd: 19.30 uur
  • Eindtijd: 22.00 uur
  • Locatie: Clubhuis in de Villa (begane grond)
  • Door wie: Marjolein Berendsen
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Marjolein Berendsen

Marjolein Berendsen is Holistisch expert, Reiki Master, spreker en auteur. Zij is bekend van de podcast Holistisch Leven en de bestseller Holistisch Leven – Moeiteloos gelukkig. Marjolein is oprichter van ZoMa Opleidingen een opleidingsinstituut gericht op holistische opleidingen en intuïtieve ontwikkeling. Bij ZoMa Opleidingen kun je onder andere terecht voor opleidingen tot Reiki Master, Holistisch Therapeut/Coach en Spiritueel Coach.

Scroll naar boven