oktober, 2024

ActiviteitWorkshop19:30 - 22:00(GMT+02:00) 10okt19:3022:00aan de slag met veiligheid, grenzen en relatiesWORKSHOP DRIELUIK DOOR MARIE BROECKMAN EN CAROLINE BEERKENS

Info

Tijdens deze workshop drieluik op de donderdagavonden 10, 17 en 24 oktober nemen Caatje en Marie je mee de de diepte in over veiligheid, grenzen en relaties in de breedste zin. We verdiepen ons in hechtingspatronen en creëeren met elkaar meer bewustzijn over hoe deze patronen jouw dagelijks leven beïnvloeden. Je ontwikkelt vaardigheden om beter gezonde grenzen te stellen, intieme relaties op te bouwen en authentieke verbindingen aan te gaan.

Caatje en Marie zijn van de Mind Matters podcast, van Roott.nl. Een platform waar mensen die hulp zoeken bij mentale uitdagingen gemakkelijk een psycholoog óf therapeut op het gebied van o.a. voeding, slaap, beweging, stress, hormonen, relaties en werk kunnen vinden.

Tijdstip

10 oktober 2024 19:30 - 22:00(GMT+02:00)

Tarieven

Wil jij graag bij deze drie workshopavonden zijn? Je bent meer dan welkom.

 

Een kaartje voor de drie avonden kost €148,50,- incl. koffie, thee en iets lekkers.

Koop tickets

koop hier je tickets

 

Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.

Programma

  • Welkom vanaf: 19:00 uur
  • Starttijd: 19:30 uur
  • Eindtijd: 22:00 uur
  • Locatie: De Villa
  • Door wie: Marie Broeckman en Caroline Beerkens
  • Taal: Nederlands

Parkeren

We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Dat kan meteen als je je kaartje koopt, of klik hier.

Over de organisatie

Over Caatje & Marie | Mind Matters, de podcast van roott.nl

Mind Matters de podcast is de podcast van Roott. Een platform waar mensen die hulp zoeken bij mentale uitdagingen gemakkelijk een psycholoog óf therapeut op het gebied van o.a. voeding, slaap, beweging, stress, hormonen, relaties en werk kunnen vinden.
www.roott.nl.

Meer informatie

Meer over Roott
Scroll naar boven